Varför skaffa Alltid?


Lite argument varför du ska skaffa Alltid

Bli övertygad
1

Flat rate, all included


Med ett vanligt elavtal betalar du olika varje månad, upp och ned beroende på hur mycket el du gör av med och hur priset ser ut. Med Alltid är det en och samma månadskostnad hela tiden. Utan Alltid har du också två leverantörer att hålla koll på: elbolaget och elnätsbolaget (krångligt, vi vet!). Två fakturor, massor av obegripliga kostnader. Med Alltid får du bara en faktura, vi bakar ihop både el och elnät så du får en begriplig - och förutsägbar! - kostnad varje månad. Flat rate, all included med både el och elnät. Enklare och tryggare för dig.

Innan Alltid
Med Alltid
  • Samma kostnad varje månad
  • Bara en faktura
2

Bonusåterbäring när du är hållbar


Håll koll på din förbrukning via dashboarden. När du har låg förbrukning eller till exempel gör något hållbart som att sopsortera, så får du poäng på detta som belöning!

30+ intjänad Karma
3

Skänk din bonus till välgörenhet eller ge bort en present till någon


Poängen du tjänar in genom att vara hållbar kan du antingen att skänka till välgörenhet, eller kanske ge bort 3 månader Spotify till någon du tycker om. Allt finns i Alltids Hållbarhetsbutik.

4

Bli kund trots att du är bunden i ett elavtal


Hos Alltid kan du bli kund trots att du redan är bunden i ett elavtal. Vi tar hand om allt och ser till att du kommer igång med Alltid utan problem. Med Alltid triggas inga avgifter för brutna avtal eller problem med din nuvarande leverantör. Med hjälp av Alltid kan du helt enkelt få en ännu bättre deal, trots att du är bunden i ett avtal sedan tidigare!

  • Vi hjälper dig med övergången
  • Bli kund även om du är bunden
  • Vi tar hand om allt
5

Dessutom!Ingen bindningstid

Dagars ångerrätt

Flat rate
6