Flat rate-el med karmabonus till miljösnälla

Elbranschen har stått och stampat på samme ställe i årtionden. Krångliga avtal och finstilta fakturor som förvirrar är tyvärr ett faktum. Men det behöver inte vara så. Därför startade vi Alltid. Vi gör upplevelsen både enklare och roligare samtidigt som vi utmanar branschen med en helt ny, smartare eltjänst. Våra kunder slipper allt eltjafs och får möjlighet att ägna sig åt viktigare saker i livet. Som att vara miljösnälla.

Vi på Alltid ställer oss på din sida i elhandelsdjungeln och löser problemet med en enkel och förutsägbar tjänst. Vi paketerar nät- och elavtal till en faktura – med samma summa varje månad. Alltså flat rate på elen. Dessutom till schyssta villkor. Och vi går mot strömmen – traditionella elbolag vill egentligen sälja så mycket el som möjligt. Vi däremot, har samma intresse som dig som kund, att sänka förbrukningen.

Vi är nog alla överens om att hållbarhet är viktigt och att vi ska hushålla med energin. Vi vet också att svenskar generellt har ett högt miljöengagemang. Så frågan är hur vi smartast ser till att vi tillsammans blir en del av ett större helhetstänk? Utan pekpinnar och moraliserande kring förbrukning och kilowattimmar.

Hos oss på Alltid möts du som kund inte av självklart snack om grön el, utan istället av möjligheten att vinna Karmapoäng genom en rad hållbara val som du själv kan påverka. Dessa val, såsom att sänka din elförbrukning, att sopsortera eller att ta cykeln istället för bilen till jobbet belönas med Karmapoäng. Du kan sedan spendera poängen i vår hållbarhetsbutik. Där erbjuds exempelvis rabatt på intressanta tjänster eller möjlighet att skänka pengar till välgörenhet.

Med hjälp av vår webbtjänst, bonusprogram och feedback ges bättre förutsättningar än någonsin för miljösnälla att göra små, enkla förändringar i vardagen. Så mycket rimligare, så mycket roligare – och framför allt – helt rätt i tiden.

Med oss får du som kund:

  • Flat rate – samma summa varje månad
  • En faktura för såväl nät- som elförbrukning
  • Schyssta villkor
  • Karmapoäng om du är miljösnäll
  • Ingen bindningstid

Alltid är ett fristående dotterföretag i Vattenfallkoncernen.


Ja! Ge mig ett flat rate-pris