Vad Alltid är,
varför och hur
Läs mer

El, hållbarhet och enkelhet

Alltid är en eltjänst som hjälper konsumenter som bryr sig om hållbarhet med allt tråkigt som har med el att göra, samtidigt som bonusprogrammet och webbtjänsten skapar ännu bättre förutsättningar för att skapa sig en aktivt hållbar livsstil. Till en unik och prisvärd fast månadskostnad, all included.

Vad får du om du kombinerar innovation, hållbarhet, energi och webb? Du får Alltid, såklart! När vi tog fram Alltid ville vi skapa en tjänst som fokuserar på DIG. Vi ville hjälpa dig, göra det enklare för dig, göra det tydligare för dig, göra det mer attraktivt att vara hållbar och att bry sig för dig. Med utgångspunkt i hållbarhet, el och digitalisering har vi försökt skapa något som kombinerar idén om “Spotify för el” (flat rate all included) med ett “bonusprogram för hållbarhet”.

Varför ska det inte finnas ett bonusprogram som inte premierar konsumtion, utan att vara miljövänlig tänkte vi? Och varför ska det vara så krångligt med massor olika sorters elavtal, tjänster och otydlig feedback? Med Alltid har vi skapat en tjänst där vi tar hand om allt som har med el att göra, så du kan fokusera på att bli aktivt hållbar. Med hjälp av vår webbtjänst, bonusprogram och feedback kommer du ha bättre förutsättningar än någonsin att göra vad du kan för en mer hållbar framtid med små enkla saker i din vardag.

Det är väldigt enkelt att bli kund. Ansök här och sedan får du ett personlig erbjudande där du ser svart på vitt vilken månadskostnad just du får, hur mycket du sparar (de allra, allra flesta får sänkt kostnad mot vad de har idag!) och sedan är det bara att bekräfta erbjudandet om du gillar det. Kaboom och du har påbörjat resan mot en mer hållbar framtid!


Alltid på 1 min


Varför ska du skaffa Alltid?

  • Enkelt. Seriöst, superenkelt. Alltid, allting.
  • Vi hjälper dig bli aktivt hållbar, på riktigt.
  • Vi belönar hållbar livsstil i vårt bonusprogram.
  • Skänk din bonus till välgörenhet, eller handla i vår hållbarhetsbutik.
  • Flat rate-kostnad med allt inkluderat (el, nät, bonusprogram, alltihop!)

Vad väntar du på? Ansök! Du behöver inte bestämma dig förrän du sett vad du sparar!


Om bolaget

Alltid AB består av ett glatt gäng som på riktigt bryr oss om hållbarhet, våra kunder och att skapa en så bra tjänst till dig som möjligt. Vi lovar att göra så gott vi kan för att få dig till världens nöjdaste kund! Alltid AB är ett fristående dotterbolag till Borås Elhandel AB, som är en del av Vattenfallkoncernen.

Du får alltid sänkt elkostnad med Alltid, ansök här