3 Feb

Fem saker du kan göra när din kompis betalar sin räkning och du redan är klar

Eftersom du genom Alltid får EN faktura istället för två, och dessutom samma kostnad varje månad, blir det oceaner av tid över att göra annat när din kompis sitter och brottas med högar av räkningar. Här är våra fem bästa tips för att överleva tristessen.

1. Tipsa din kompis om Alltid

Börja med att berätta för din kompis om fördelarna med Flat rate och värva hen till Alltid. På så sätt slipper du ha tråkigt nästa gång. Win-win!

2. Gör någon av våra hållbarhetsutmaningar

Passa på att sopsortera, äta vegetariskt eller cykla en runda och samtidigt tjäna bonuspoäng. Sen är det bara att shoppa loss i vår hållbarhetsbutik. Här kan du se vad du kan få för dina poäng.

3. Träna
Nu är det veeerkligen dags att ta tag i det där nyårslöftet. Behöver du hjälp att komma igång med ett hållbart och hälsosamt liv? Vi ger dig lite tips här.

4. Testa vegetariskt
Oavsett om du är vegetarian eller inte så är vegetariskt alltid ett bra alternativ. Ingen inspiration? Här tipsar vi om klimatsmarta vegetariska alternativ.

5. Leta efter nya personer att följa på Instagram
Älskar du Instagram? Då kan det vara kul att hitta nya intressanta personer att följa. *Vink*, du har väl inte missat att vi finns på Instagram? Du hittar oss här.

Matti
Palm

Alltid.se är en ny typ av eltjänst. El till flat rate och ett bonusprogram som premierar hållbarhet.